Soutěž průmyslového designu Design Intelligence Award a Design Yiwu

Čínská akademie umění vyhlásila další ročník soutěže Design Intelligence Award (DIA) v oblasti kulturních inovací (vybavení domácnosti, suvenýry, móda atd.), životního stylu, průmyslového vybavení a digitálních technologií.

Dále se koná „Design Yiwu“ Special Award (DYSA). Jedná se o soutěž pro výrobky průmyslového designu v oblasti předmětů denní potřeby, kultury, cestovního ruchu a smart výrobků.

Podmínkou účasti je absence sporů ohledně duševního vlastnictví. Produkt dále musí být prototyp nebo nesmí být na trhu déle než dva roky.

V soutěži DIA budou uděleny dvě ocenění spojené s příspěvkem 1 000 000 CNY, osm ocenění spojené s příspěvkem 200 000 CNY a dvanáct ocenění spojené s příspěvkem 100 000 CNY.

V soutěži DYSA budou uděleny dvě první ceny spojené s finančním příspěvkem 300 000 CNY, tři druhá místa s příspěvkem 100 000 CNY a pět třetích míst s příspěvkem 50 000 CNY.

Termín přihlášení je 19.1.2017. Více informací naleznete ZDE

DIA pořádá Čínská akademie umění ve spolupráci Čínskou asociací průmyslového designu za podpory Lidové vlády provincie Zhejiang (Če-ťiang). DYSA pořádá Lidová vláda města Yiwu (Ji-wu), Centrum pro moderní inteligenci a výrobu provincie Zhejiang a Úřad pro vědu a technologie města Yiwu.