Šesté Innovation and Capital Forum v Pekingu

V příštím roce se koná již šesté „Innovation and Capital Forum”. Uskuteční se v Pekingu ve dnech 18. a 19. ledna 2017. Toto fórum je jedním z významných mezinárodních jednání v Číně, kterého se účastní více než 1000 hostů z celého světa. Účastní se jej vědci, podnikatelé, investoři, obchodní diplomati, odborníci i další specialisté z různých oborů. Diskutují se zde témata jako nejnovější vývoj a výzvy čínské a mezinárodní ekonomiky, investiční a finanční průmysl, mezinárodní investice v rámci politiky “One Belt and One Road”, čínské kapitálové investice a mnohá další.

V rámci konference je možné i doporučit projekty, které potřebují finanční investici nebo jsou připravovány pro čínské rostoucí trhy. Účastníci se budou moci zapojit do “International Project Handbook” nebo “Sub-Forum Project Roadshow”. Cílem je také představit společnosti, projekty a produkty organizátora akce, asociace ZVCA.

Organizátorem fóra je ZVCA – Zhongguancun Private Equity & Venture Capital Association, nezisková příspěvková organizace, jejíž cílem je podporovat a urychlovat mezinárodní i domácí obchodní výměnu. ZVCA byla spoluzaložena 10 významnými soukromými investičními společnostmi. V současné době jsou jejími členy významné kapitálové společnosti jako jsou: Sequoia Capital, Co-Win Capital, China Equity Group, SBCVC, Angel Plus, Fosun, New Hope Group, Oriental Yuhong, VC/PE Funds a mnoho dalších.

Bližší informace o ZVCA jsou k nalezení na webových stránkách zde: www.zvca.org

Informace o loňském fóru se můžete dočíst ZDE

Konkrétní informace, vč. ceníku fóra naleznete v přiloženém dokumentu ZDE