Prodejní B2C akce „Český podzimní festival v Šanghaji“

Generální konzulát České republiky v Šanghaji zve podnikatele na Český podzimní festival v Šanghaji, který se uskuteční od 13. do 15. října 2017.

Jedná se o B2C komerční akci zaměřenou na spotřebitele. Uskuteční se v prestižní lokalitě historického centra města v srdci francouzské koncese (v Sinan Mansions).

Prezentace produktů proběhne formou prodejního festivalu, kde české firmy a jejich čínští distributoři budou moci nabídnout své zboží na stáncích a oslovit místní zákazníky i turisty napřímo. Společně s českými produkty se budou prezentovat i čínské cestovní kanceláře se specializací na Česko.

Akci doprovodí série kulturních představení, např. vystoupení známé české folkové hudební skupiny.

Rozsah a formát akce bude vycházet z obdobného festivalu, který se v Šanghaji uskutečnil v květnu roku 2016 s názvem „Czech Beer & Love Mayfest“.

Z důvodu organizace akce formou prodejního festivalu je tato aktivita vhodná především pro ty české firmy, které již v Číně mají čínského distributora, a tedy místní povolení k prodeji.

Vhodné produkty jsou: potraviny, nápoje, spotřební zboží se zaměřením na B2C.

Každý prodejce bude mít k dispozici vlastní stánek o velikosti 3x3m. Zboží lze uskladnit na místě v průběhu celé akce. Skladování zajišťuje pořadatel.

Účastnický poplatek je 3 000 RMB.

Pro bližší informace se obraťte na Generální konzulát ČR v Šanghaji ZDE.

Kontaktní osoba: Štěpán Vojnár, konzul, vedoucí obchodně ekonomického úseku, email: Stepan_Vojnar@mzv.cz