Sivek Hotels

Sivek

Sivek Hotels  je rodinná hotelová, gastronomická a incomingová společnost s mnohaletou tradicí v oboru cestovního ruchu a týmem profesionálů, jejichž každodenní činností je zabezpečit vysoce kvalitní služby svým klientům a partnerům.

Mimo to, že Sivek Hotels  provozuje oblíbené hotely v kategorii 3 a 4 hvězdy v centru Prahy a stylové restaurační provozovny, vlastní i incomingovou cestovní kancelář, která ročně přiveze stovky tisíc zahraničních klientů do České republiky.

 

Photo 24.05.14 19 20 06

Společnost má za sebou řadu významných akcí, ke kterým bezesporu patří zabezpečení kompletního chodu Olympijského domu na Letních olympijských hrách v Pekingu v roce 2008. Generální ředitel a vlastník firmy Viliam Sivek je také prezidentem Asociace cestovních kanceláří České republiky a dne 24. května 2014 osobně přijal delegaci významných čínských podnikatelů, která byla vedena ministrem turismu panem Šao Quiwei.

Cestovní kancelář Sivek Hotels  nabízí exkluzivní turistické trasy po nejkrásnějších místech Evropy s výjimečnou péčí o čínské turisty.

WWW stránky společnosti:
www.sivekhotels.com