Little Mole a.s.

Logo-Little-MoleSpolečnost Little Mole a.s. je držitelem licence autorských práv k užití postaviček Krtka a jeho přátel a je oprávněna tato práva dále poskytovat třetím osobám. Zakladatelkou firmy nesoucí rodinnou značku je Karolína Milerová, vnučka známého výtvarníka Zdeňka Milera. Společnost Little mole a.s. má hlavní sídlo v České republice v Praze.

Vizí společnosti Little Mole a. s. je dlouhodobě rozvíjet odkaz výtvarníka a umělce Zdeňka Milera, tvůrce fenomenální postavičky Krtečka, který je postavičkou známou ve více než 80 zemích světa, především v Evropě a v Asii. Hlavní vizí společnosti je zpřístupnit postavičku i v zemích, kde se Krteček doposud nevyskytoval nebo nebyl přístupný v takové míře, aby uspokojil potřeby vysoké poptávky.

V dohledné době by chtěla společnost Little Mole a.s. zaplnit virtuální trh. Chce vyvíjet herní a vzdělávací aplikace pro děti, kvalitní jak obsahem, tak grafikou. Do budoucna by chtěla natočit novou sérii animovaných dílů s Krtečkem a později vytvořit i celovečerní film navazující na odkaz Krtkových příběhů. V rámci zajištění marketingové podpory distribuce a kvality produktů by společnost chtěla vybudovat franšízu Krtkova kamenného obchodu s veškerými merchandisingovými produkty. Pracuje také na vytvoření konceptu Krtkových restaurací pro děti, které by sloužily i jako prostor pro zábavu dětí a odpočinek rodičů.

www.littlemole.com