Weil, Gotshal & Mannes s.r.o.

logo_weil

Advokátní kancelář Weil je součástí mezinárodní advokátní kanceláře Weil, Gotshal & Manges, která kromě České republiky působí ve Spojených státech amerických, Velké Británii, Francii, Německu, Maďarsku, Polsku, v Číně a ve Spojených arabských emirátech. V celkem 20 kancelářích pracuje více než 1000 právníků.

V České republice poskytuje Weil právní služby již od roku 1992. Patří mezi nejvýznamnější a dlouhodobě nejlépe hodnocené advokátní kanceláře působící na českém trhu, přičemž má zkušenosti s těmi nejsložitějšími transakcemi, především v oblastech obchodního a finančního práva, práva obchodních společností, soutěžního práva a sporné agendy.

Vedoucí postavení kanceláře potvrzují také prestižní ocenění, která jsou advokátní kanceláři Weil pravidelně udělována nezávislými odbornými společnostmi – například v letech 2011, 2012, 2013 a 2015 byla v soutěži pořádané společností epravo.cz vyhlášena Právnickou firmou roku pro mezinárodní kancelář. V letech 2008, 2009 a 2013 AK Weil získala cenu Chambers Europe Award for Excellence pro nejlepší mezinárodní advokátní kancelář v České republice.

Mezi klienty advokátní kanceláře Weil se řadí nejvýznamnější české i nadnárodní společnosti, ale také stát, některé vyšší územně samosprávní celky a jiné veřejnoprávní instituce.

www.weil.com